Партнерска програма на vintrica

vintrica нуди Партнерска програма за регистрирање на електронски вињети преку нашите интернационални веб-страници.

Со Партнерската програма на vintrica, на пример патничките агенции или Travel-блогерите добиваат aтрактивни надоместоци за регистрирање на електронските вињети во Европа (исклучена Унгарија).

Најавете се во нашата Партнерска програма и веднаш заработете атрактивни надоместоци за регистрирање на електронските вињети кое се прави преку нашите интернационални веб-страници. Пријавувањето се прави брзо, бесплатно е и без ризик!
Профитирајте од овој јак бренд кој ужива висок углед кај возачите низ цела Европа.

Ваши бенефити од нашата Партнерска програма

Добивање на редовни атрактивни надоместоци
Користење на индивидуален рекламен материјал на повеќе јазици
Долготрајни колачиња од 30 дена
Многу едноставно користење и висока стапка на конверзија.
Ние Ви даваме поддршка при интегрирањето

Нашата Партнерска програма ја поврзува Вашата фирма или Вашиот личен блог со овој европски познат онлајн-портал за електронска патарина. Mилиони возачи секоја година ја користат електронската вињета за своите патувања низ Европа.

Како партнер на vintrica, интегрирајте го индивидуалниот рекламен материјал на Вашата веб-страница и добијте надоместок кога некој корисник преку нашата веб-страница ќе регистрира електронска вињета. Благодарение на нашата оптимирана веб-страница, имаме натпросечно висока стапка на конверзии од која Вие профитирате.