Сервис за корисници на vintrica
Употребата на електронската вињета е многу едноставна. Ве молиме да ги разгледате нашите Често поставувани прашања пред да ја контактирате нашата служба за корисници. Обично, таму брзо ќе најдете одговор на Вашето прашање. Доколку имате натамошни прашања во врска со Вашето регистрирање или Ви е потребна помош, на располагање во секое време Ви стои нашата љубезна служба за корисници.

Поддршка по е-пошта

Напишете ни е-порака. Ќе го обработиме Вашето прашање што е можно поскоро.

Напиши е-порака »

Live Chat

Opening hours: Mon. - Fri. 09:30 - 16:00 (GMT+2)

Start Live-Chat

Phone

Opening hours: Mon. - Fri. 09:30 - 16:00 (GMT+2)

+49 8232 76 899 76 40

(Costs for calls to the German landline)

Contact regarding Hungarian e-Vignettes

Transfers of Hungarian motorway vignettes, change of number plates, wrong price category or category change, wrong number plate, proof of entitlement, double purchase, repurchase, information about penalties:

Please contact Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.:

Postal address: Hungary-1380 Budapest, Postbox.: 1170
E-Mail: ugyfel@nemzetiutdij.hu
Telephone (in English weekdays from 8 am to 4 pm): +36 36 587 500
Fax: +36 1 436 8210

You will find all further information here.