Чекор 1
изберете вињета
Чекор 2
Внесете возило
Чекор 3
Проверете и избркајте

Eлектронска вињета за Унгарија

Избери возило:
D1: ПМВ

Со максимална вкупна тежина 3,5 тони и до 7 места за седење

D1m: Moторцикл

Исклучиво моторцикли

D2: ПМВ / Транспорт на стока / Кампер

Со повеќе од 7 места за седење па до 9 места за седење

B2: Автобус

Со најмалку 10 места за седење

U: Приколки за категориите D2 и B2

приколка до 3,5 тони