Електронски вињети кај vintrica

Брзо и едноставно купете си од vintrica електронска вињета за автопат.

100% сигурно и заштитено

Електронска вињета: Како функционира

Со vintrica️ регистрирајте ги Вашите регистарски таблички сосема едноставно онлајн за сите автопатишта и експресни патишта со задолжителна вињета. Можете да си купите вињета сосема едноставно од дома, пред да тргнете на пат или спонтано за време на патувањето, со помош на Вашиот смартфон, пред да возите по автопатот.

Помалку трошење време
Брзо активирање
Вињета директно на мобилниот телефон
Платете безбедно онлајн
Изберете електронска вињета
Внесете ја категоријата на возилото и бројот на регистарските таблички.
Платете безбедно онлајн
Платете патарина онлајн едноставно и безбедно.
Продолжете да возите релаксирано
Електронската вињета ја добивате веднаш преку меил или преку СМС.

Практично: Со eлектронската вињета повеќе не морате да возите по заобиколни патишта за да купите самолеплива вињета и да ја ставите на ветробранот. Наместо тоа, патарината ја плаќате онлајн на веб-страницата на vintrica️ и го внесувате бројот од табличките на Вашето возило. Платената патарина се проверува автоматски со помош на камера и бројот од Вашите регистарски таблички на самиот автопат при поминување – без да сте свесни за тоа.

Со vintrica️ секогаш слободно возите: Освен вињети за Бугарија и Словачка ние, како официјален партнер на унгарскиот концесионер со автопатиштата, нудиме и електронска вињета за Унгарија.

Платете безбедно онлајн
Mastercard, VISA, PayPal GooglePay
Започнете го Вашето патување сега со vintrica
Ние Ве придружуваме на автопатиштата низ Европа. Купете си електронска вињета онлајн.