Чекор 1
изберете вињета
Чекор 2
Внесете возило
Чекор 3
Проверете и избркајте

Eлектронска вињета за Бугарија

Избери возило:
Возила < 3,5 т

До 3,5 т вкупна тежина

Приколки

Над 3,5 т вкупна тежина