Чекор 1
изберете вињета
Чекор 2
Внесете возило
Чекор 3
Проверете и избркајте

Eлектронска вињета за Словачка

Избери возило:
Возила < 3,5 тони

До 3,5 тони вкупна тежина

Приколки

Над 3,5 тони вкупна тежина