Чекор 1
изберете вињета
Чекор 2
Внесете возило
Чекор 3
Проверете и избркајте
Унгарија
U : Приколки за категориите D2 и B2
Избери електронска вињета:

Следниве вињети се достапни за вашата посакувана земја на дестинација.

10 дена
21,19 US$
1 месец
34,25 US$
1 година
191,81 US$
1 година (низ жупанијата)
23,44 US$
Прикажани цени со вкл. законска такса за патарина, вкл. надоместок за услуга и вкл. законски ДДВ.