Чекор 1
изберете вињета
Чекор 2
Внесете возило
Чекор 3
Проверете и избркајте
Унгарија
U: Приколки за категориите D2 и B2
Избери електронска вињета:

Следниве вињети се достапни за вашата посакувана земја на дестинација.

10 дена
17,35 US$
1 месец
28,12 US$
1 година
159,82 US$
1 година (низ жупанијата)
22,89 US$
Прикажани цени со вкл. законска такса за патарина, вкл. надоместок за услуга и вкл. законски ДДВ.