Регистрирај електронската вињета

1 Избери електронска вињета
2 Регистарски број и рок на траење
3 Корпа со производи
4 Адреса на е-пошта
5 Краток преглед и Општи услови и правила
6 Плати и заврши
Возила < 3,5 тони
До 3,5 тони вкупна тежина
Важи во: Чешка
Loading...

Информации за возилото

Во која држава е регистрирано Вашето возило?
D
Внесете го Вашиот регистарски број без празни места, цртичка и точка!
Ве молиме, проверете го бројот на регистарската табличка што го внесовте.
D
Двата регистарски броеви се исти.
1 година
Оваа електронска вињета важи 1 година од почетокот на важноста.
Еко-цена
37,97 US$
75,95 US$
Прикажани цени со вкл. законска такса за патарина, вкл. надоместок за услуга и вкл. законски ДДВ.

Период на важност

Период на важност:

Aвтоматско продолжувањепрепорачано

Со автоматското продолжување на Вашата годишна вињета никогаш повеќе нема да го пропуштите датумот на истекот. Вашата годишна вињета автоматски и навремено се продолжува пред истекот, за уште една цела година. Дознај повеќе.
Бенефити
Избегнувајте скапи казни за патарина
Можете да се откажете онлајн во секое време
Секогаш имате важечка вињета
100% сигурно и заштитено